TapiTast

Vols guanyar 100€ per gastar als comerços adherits a l’Eix Comercial Sagrada Familía, GaudíShopping i a Encantsnous Eix Comercial? És molt fàcil! Per entrar en el sorteig de tres vals de compra per valor de 100€ cadascun només has de participar al Tapitast i votar la teva tapa preferida!

SEGUEIX LES SEGÜENTS PASSES:

Visita un dels 35 establiments participants al Tapitast i gaudeix de la gastronomia del barri de la Sagrada Família.

Quan hagis pagat, fes una foto del tiquet de consumició. Enquadra el tiquet sencer perquè es pugui llegir correctament i ben enfocat.

A través d'aquest formulari tria la tapa que més t’hagi agradat, omple les teves dades, adjunta la foto del tiquet de consumició i envia-ho.

TENS FINS EL DIA 30 DE DESEMBRE PER PARTICIPAR!

El sorteig es realitzarà el 4 de gener del 2024.

Si has visitat el Tapitast amb amics i només teniu un tiquet de consumició no us preocupeu, podeu fer servir tots el mateix. A l’hora de realitzar el concurs es comprovaran totes les imatges rebudes. En el supòsit de detectar qual- sevol anomalia o actuació fraudulenta en la participació, aquesta quedarà automàticament anul·lada.

Consulta el funcionament del concurs i les bases del sorteig a www.tapitast.com/concurs/bases.

Nota: Els camps amb (*) són obligatoris.

Dades del participant

Compte, camp obligatori!
Compte, camp obligatori!
Compte, camp obligatori!
Format incorrecte
Compte, camp obligatori!
Compte, camp obligatori!
Format incorrecte


Tria la tapa que més t'agradi

Compte, camp obligatori!
Compte, camp obligatori!


Acceptació de Condicions i RGPD

Consentiment de tractament de dades
Tapitast es compromet a protegir i respectar la seva privadesa, i solament usarem la seva informació personal per poder oferir-li una resposta a la consulta que ens sol·liciti. Si accepta que ens comuniquem amb vostè per a aquesta fi, marqui la casella a continuació per indicar com desitja que ens comuniquem amb vostè. En fer clic a Enviar, accepta que Tapitast emmagatzemi i processi la informació personal subministrada a dalt per proporcionar-li el contingut sol·licitat. Pot donar-se de baixa d'aquestes comunicacions a qualsevol moment. Per obtenir més informació sobre com donar-se de baixa, les nostres pràctiques de privadesa i com ens comprometem a protegir i respectar la seva privadesa, revisi la nostra Política de privadesa.


Processant...

Acceptar