TapiTast

Tens un bar o un restaurant i vols participar al Tapitast?

Fet! Si tens un bar o un restaurant a l'àrea d'influència de qualsevol de les tres entitats de comerciants participants a la Ruta de Tapes de l’Eixample -Tapitast, Eix Sagrada Família, Gaudí Shopping i Encantsnous Eix Comercial, no perdis l'oportunitat de participar i aconseguir més visibilitat i notorietat per al teu negoci.

Pots sumar-te en qualsevol moment mentre la Ruta estigui activa (15 de junio – 28 de desembre 2023). Per fer-ho només cal que triïs la tapa que t'agradaria oferir dins de l'oferta de Tapitast i contactis amb l'associació de comerciants del teu territori per programar una visita amb el fotògraf que s'aproparà al teu establiment a fer la foto de la tapa.

Recorda que la participació a Tapitast està limitada als bars i restaurants associats a l'Eix Sagrada Família, Gaudí Shopping i Encantsnous Eix Comercial. Si encara no pertanys a cap d'aquestes entitats, pots sol·licitar l'alta des del botó situat sota el logo de cadascuna de les associacions. Consulta els mapes de territori i tria, la teva Associació. Podràs participar com establiment destacat del Tapitast i a més, gaudiràs de tots els avantatges de ser soci de l'Associació de Comerciants del teu barri: promoció, dinamització, representativitat, descomptes en taxes, formació gratuïta, ...

Esperem la teva tapa, t’esperem a tu. Fem Tapitast junts!

Accept